Δημοπρασίες Παροχής Υπηρεσιών

dimpyp3

Είσοδος Μέλους

Οδηγίες

Οδηγίες για συμμετοχή στις δημοπρασίες της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής

 

Στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδα μας εφόσον δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή που βρίσκεται αριστερά της οθόνης σας, "Εισαγωγή Προμηθευτή"

Untitled-11

 

Εμφανίζεται η φόρμα εισαγωγής των στοιχείων σας.

 

Untitled-2

 

πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και ένα username και password για να έχετε τη δυνατότητα εισόδου στο site των δημοπρασιών και έπειτα κάνετε κλικ στο button "Αποστολή" . Το username πρέπει να είναι μοναδικό ώστε να μην χρησιμοποιείται από άλλον χρήστη. Εάν δεν συμπληρώσετε κάποιο από τα υποχρεωτικά πεδία  τότε δεν θα προχωρήσει η καταχώρηση των δεδομένων και θα σας εμφανίσει το συγκεκριμένο πεδίο με κόκκινους χαρακτήρες.

 

Untitled-3

 

Εφόσον ολοκληρώσετε την καταχώρηση των δεδομένων θα σας αποσταλεί email για την εγγραφή σας στο email που δηλώσατε στη φόρμα καταχώρησης και στην ιστοσελίδα θα εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη.

 

Untitled-4

 

Πλέον είστε έτοιμοι για την είσοδο σας στην ιστοσελίδα δημοπρασιών της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής. Στην ενότητα "Είσοδος Μέλους" που βρίσκεται αριστερά της ιστοσελίδας εισάγετε το username και το password που δηλώσατε και κάνετε κλικ στο button "Σύνδεση".

 

Untitled-12

Με το που θα συνθεθείτε η ιστοσελίδα θα σας οδηγήσει στη σελίδα με τις ενεργές δημοπρασίες της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής. Εάν σας ενδιαφέρει κάποια δημοπρασία μπορείτε να κάνετε κλικ επάνω στο "Δώσε τιμές" που βρίσκεται στην τελευταία στήλη της δημοπρασίας

 

Untitled-5

 

Πλεόν είστε έτοιμοι να δώσετε την προσφορά σας. Απλώς να έχετε υπόψιν σας ότι πρέπει να δώσετε τιμή για όλα τα προϊόντα της δημοπρασίας, διαφορετικά δεν θα σας επιτραπεί να καταχωρήσετε την προσφορά σας, και οι τιμές που θα δώσετε έαν περιλαμβάνου δεκαδικά η υποδιαστολή θα πρέπει να εισάγετε με τελεία (.) και όχι με κόμμα (,). 

 

Untitled-7

Για να ολοκληρωθεί η προσφορά σας πρέπει να κάνετε κλικ στο button "ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ". Εφόσον όλα είναι εντάξει με την εισαγωγή των δεδομένων θα εμφανιστεί στην οθόνη σας αναλυτικά η προσφορά που δώσατε για τη δημοπρασία και ταυτόχρονα θα σας αποσταλεί στο email που έχετε δηλώσει ένα email επιβεβαίωσης μαζί με την ανάλυση της προσφοράς που δώσατε. Σας παρακαλούμε να προσέξετε την περίπτωση που το πρόγραμμα αλληλογραφίας που χρησιμοποιείτε μεταφέρει το email στην ανεπιθύμητα αλληλογραφία.

 

Untitled-8

 

 

Εάν έχετε ξαναδώσει προσφορά για τη συγκεκριμένη δημοπρασία δεν θα καταχωρηθεί η νέα σας προσφορά και θα σας εμφανιστεί μήνυμα λάθους.

 

Untitled-9